Maurizio Sarri (foto: chelsea: twitter)

Mestre på ordspill i sportspresse prøver febrilsk å komme opp med en Brexit inspirert måte å skrive at Maurizio Sarri er på vei ut døra på Stamford Brigde. -«Sarrivederci» er den som gjentas oftest.

Det er slutt i det øyeblikket Chelsea har en ny manager på plass, vi har tidligere skrevet at Zinedine Zidane er i samtaler og nå melder Sky Sports at også Frank Lampard er hyperaktuell.  -Trenersituasjonen ble diskutert på et ekstraordinært ledelsesmøte i kveld, møtet ble innkalt etter de fikk smake et helt annet Manchester United i FA cupen enn det vi så tidligere i sesongen. 2 – 0 tapet  og den gode stemningen som er skapt på Old Trafford kan være årsaken til at de nå trekker frem en klubblegende som mulig ny manager.

Frank Lampard klubblegende eller Zinedine Zidane merittert manager som aldri har vært i klubben?

Kan tenkes Chelsea ledelsen har sett på den ekstremt positive utviklingen Manchester United har hatt etter de hentet inn en som har klubben under huden. Frank Lampard har 13 år bak seg og leder nå Championship klubben Derby.

Les: Ole Gunnar Solskjær har inspirert Gareth Bale til å velge ny klubb

En stor bakdel for Chelsea når de trolig snart skal ut å hente en ny manager er deres vane med å sparke folk i høyt tempo og spesielt managere.