Exequiel Palacios

Det er et stort tomrom som den 20 år gamle argentineren Exequiel Palacios er en av kandidatene til å fylle når Luka Modric om to til tre år legger fotballskoene på hylla eller tar noen ekstrarunder i Asia. 

Det har vært rykter om en overgang i mange måneder

Real Madrid har avtalt personlige vilkår med 20 år gamle Argentineren Exequiel Palacios. Klubben nådde en avtale med spilleren etter at Florentino Perez reiste spesielt for å snakke med ham. -Det er unikt, det skjer ikke ofte han beveger seg bort fra scheselongen.

Les: Ex kaptein Mauro Icardi hentes trolig til Premier League

Don Balon hevder at Real Madrid allerede har inngått en avtale med River Plate også, og at Blancos vil betale 20 millioner euro. Palacios blir Real Madrid spiller til sommeren og skal ha fått en avtale over 6 år.

Exequiel Palacios forventes å bli en sentral del av klubbens midtbane i de kommende årene og hvis alt går som det skal følge i fotsporene til Luka Modric som fortsatt er en av verdens beste midtbanespillere. – Vi har lyst til å minne om at Modric bare er 33 år gammel, i en hvilken som helst annen klubb enn Real Madrid er ikke det begynnelsen på slutten.