Skal holdes på tå hev av Junior. (foto: barcelona, twitter)

Hvis du lurte på hvem som har makta på Camp Nou så kan vi hinte med at det er en liten argentiner. Venstre Ving Jordi Alba og venn av Lionel Messi er i kontraktsforhandlinger som drar mer ut i tid enn noen liker. 

For noen dager siden hostet Barcelona opp en ny kontrakt på fem år, med beskjed om at Alba kunne være i klubben så lenge han ønsker.

Les: Jordi Alba får fortsette hos Barcelona «til evig tid» – hvis han vil

Barcelona har allerede, muligens for å få overtak i forhandlingene, startet arbeidet med å finne en verdig erstatter. – Klubben har kommet langt i samtaler med Rayo Vallecano-forsvareren Alex Moreno. -Moreno har hatt en fantastisk sesong og det er helt naturlig han blir en del av en større klubb rimelig snart.

Hvem bestemmer når alt kommer til alt, Lionel Messi eller Ernesto Valverde?

I følge en rekke spanske medier ønsker Lionel Messi at Jordi Alba skal fortsette i klubben og at Juan Miranda skal fortsette å være nr 2.  – Barcelona styret har fått beskjed om å holde 29 år gamle Jordi Alba i klubben og ikke hente inn noen nye før de har skrevet ny kontrakt.

Barcelona manager Ernesto Valverde har lenge vært i tvil om Jordi Alba er den de burde satse på, han har derimot hatt et godt øye til Alex Moreno helt siden han var manager i  Athletic Bilbao og forsøkte å hente han ved et par anledninger.

Det har utviklet seg til en maktkamp, det nye kontraktsforslaget viser med all tydelighet at det ikke, så langt er manageren som trekker det lengste strået.