Roma keeper smigret over interesse fra Real Madrid

397
(c) Bilde AS Roma: Alisson Becker

Roma sin keeper Alisson Becker sier han er meget glad for å være der han er, samtidig er han smigret over interessen fra Real Madrid. 

Roma hentet den brasilianske målvakten Alisson til klubben i 2015, og etter en kort innkjøringsperiode ble han meget viktig for klubben. – Han får mye av æren for at Roma har kommet så langt i Champions League og møter Barcelona i kvartfinalen. (Men da er eventyret over)

Les: Tøft for Liverpool og knallbra for Barcelona

Alissons meget gode keeperarbeid har gjort han attraktiv på overgangsmarkedet, og Real Madrid blir oftere og oftere nevn som en interessert part.

Les: Vellykket operasjon på fredag, kan miste VM

Hovedpersonen selv har også hørt ryktene:

«Interessen fra Real Madrid gjør meg glad, jeg vil ikke nekte,» sa han.

«Jeg er veldig glad når en klubb eller journalist snakker godt om meg. Det betyr at jeg gjør det bra, og at de følger meg. Tenk deg når en klubb som Real Madrid gjør det, men nå er jeg fokusert på Roma, og jeg har aldri følt meg undervurdert her.

25-åringen Alisson har spilt alle 28 kamper i Serie A for Roma denne sesongen, hvor han bare har sluppet inn 23 mål. Han har en kontrakt med klubben til 2021.

Sjekk ut oddsen