Tøft for Liverpool og knallbra for Barcelona

Hvor fornøyd er du egentlig med potensialet i klubben?(foto: liverpool)

Kvartfinalistene er trukket, det er lenge siden det har vært like lett å tippe veien videre på dette nivået i Chamions League

Barcelona er i form om dagen og vil få en lett match mot Roma, veien videre er også vid åpen for Bayern München som møter Sevilla. 

For Liverpool ble dagens Champions League trekning langt fra enkel, de møter Manchester City.

Jürgen Klopp VS Pep Guardiola

Pep Guardiola som er verdens beste manager dominerer den ligaen han er i. Han dominerte La Liga med Barcelona, han dominerte Bundesliga med Bayern München og han gjør akkurat det samme med Manchester United.  Han har vunnet Champions League med Barcelona og er etter det han har gjort i år i Premier League klare favoritter.

Til tross for at Manchester City er favoritter er oppgjøret mot Liverpool den som er vanskeligst å tippe. Siste to oppgjørene har vært en knusende seier til Manchester City (5 -0) og et knallhard oppgjør hvor Liverpool vant såvidt (4 – 3)

Liverpool gikk videre fra åttedelsfinalen på bekostning av Porto, mens Manchester City tok seg greit av Mohamed Elyounoussis Basel over to kamper i sin åttedelsfinale.

Mens Pep Guardiola allerede har vunnet Champions League med Barcelona har Liverpool Manager Jürgen Klopp det tilgode.

Liverpool tar imot Manchester City 4 april og 10. april møtes de i Manchester.

Ansvarlig for trekningen var tidligere​ Dynamo Kiev, AC Milan og Chelsea spiss Andrej Sjevtsjenko

Både Juventus og Real Madrid har ikke vært på samme nivå i år som tidligere, vi tror, akkurat som fjorårets finale at Real Madrid vinner.

Juventus – Real Madrid og Liverpool – Manchester City stikker seg ut som de virkelige godbitene i kvartfinalen.