Videre. (foto: juventus, twitter)

For det er vel ikke helt vanlig at en Juventus-manager blir overlykkelig av å nå finale i den italienske cupen når Serie A-tittelen ikke akkurat er i nærheten av å være i boks.

Juventus har i store deler av hele sesongen vært bak begge rivalene fra Milano på Serie A-tabellen, men på tirsdag kunne Andrea Pirlo få vist Conte og gjengen at Torino er byen.

Les: Barcelona slipper å møte en spesielt brysom motstander

Det var duket for returkamp i semifinalen i Coppa Italia mot Inter Milan. Første møte gikk Juventus seirende ut av, på tirsdag ble det en stillingskrig som endte målløst. Altså, akkurat det Juventus søkte og trengte.

For ferskingen Pirlo var dette en viktig milepæl.

-Jeg håpet at vi ville lykkes. Som debutant, der målet er å vinne Super Cupén, nå en finale i Coppa Italia og nå kvartfinalen i Champions League, sier Pirlo til Rai1.

Vi blir litt satt ut når en Juventus-manager viser tegn til å forvente noe annet enn verdensherredømme, men det er tilsvarende befriende å høre en Juventus-manager med bakkekontakt.

For vi vet at Andrea Pirlo aldri går inn i en kamp uten smaken av seier – selv om milepæler allerede er nådd. Pirlo kan være mannen som en dag endelig tar med Champions League-trofeet på en busstur gjennom gatene i Torino.

Les: Mark Hughes skjønner utmerket godt hvorfor Solskjær er gnien på spilletid til van de Beek