Coach. (foto: united, twitter)

På banen holdt Mark Hughes aldri noe tilbake da han var en av de største profilene i Premier League på 1980 -og 90-tallet. Beina var i konstant bevegelse, kjeften likeså. Når den tidligere United-spilleren skal kommentere Donny van de Beeks prestasjoner i den røde drakta, holder han heller ikke noe tilbake.

Nederlenderen har fortsatt til gode å overbevise Solskjær, men 35 millioner pund-spilleren fikk 73 minutter på banen mot West Ham. For Hughes var det en lidelse å se nederlenderen trekke ned tempoet til United.

Les: Signerte kontrakt forrige uke, nå er supertalentet hentet av Solskjær

-Du bare merker det… Det virker som de ikke stoler på ham (van de Beek) med ballen. Jeg har ikke sett mye bevegelse, jeg har sett lite bevegelse for å get in pockets of space, selv om det virker som han er denne typen spiller som ønsker å jobbe i disse områdene, begynner Huges til talkSPORT.

Les på Popoidol: The Weeknd brukte 65 millioner av sine egne penger på Super Bowl show

-Han har skuffet igjen. Han spiller for Manchester United, en enorm klubb. Han må vise mer en han gjør for øyeblikket. Du ønsker å gi gutten en mulighet. Han er sikkert skuffet over å ikke ha spilt flere kamper på rad, men du må kunne si at gitt det han har produsert i spilletiden han har hatt, fortjener han ikke mer enn det, avslutter Hughes.

Hadde det vært opp til Mark Hughes, ville en exit van de Beek til sommeren være det naturlige neste skritt.

Les: Manchester United sendes til Ronaldos gressmatte