Den defensive brasilianske midtbanespilleren Casemiro har i nesten 10 år vært en del av Real Madrid, først på lån fra São Paulo, men så en fast og stadig viktigere del av laget. Foruten et låneopphold i Porto helt i begynnelsen har han under ledelse av «alle» managere i kongens klubb vært en særdeles viktig midtbanen. – Noe 29 åringen kommer til å være fremover også.

Den 21 år gamle franske Monaco-stjernen Aurelien Tchouameni blir sett på som en perfekt etterkommer, men først skal ha være «backup» og lære noen triks.

Les: «Har ikke hørt noe fra Mike Ashley»

Tchouameni fortjener all ære for sitt defensive midtbanespill de siste par årene, han har nettopp brutt seg inn på det franske landslaget i fravær av den skadde N’Golo Kante.

I løpet av 2020/21 sesongen var Tchouameni utenfor i bare to seriekamper, han satte også to mål og fire assists, i tillegg har han en ekstrem løpskapasitet.

Ifølge Marca har Real Madrid blitt seriøst og er interessert i å signere Tchouameni til sommeren. Casemiro – en bærebjelke på Real midtbanen – fyller 30 år i februar, og Los Blancos må begynne å formulere planer for hans etterfølger.

På kort sikt kan de også gjøre med å styrke seg på den defensive midtbanen. Bortsett fra Casemiro mangler de spillere som naturlig hører hjemme i dette området. Den siste tiden Eduardo Camavinga har imponert i en mer avansert rolle denne sesongen, det samme har Federico Valverde. – David Alabas talenter er i påkrevd i forsvar.

Selv om Real Madrid har redusert utgiftene sine den siste tiden, gjør de seg klare for en kjøp til sommeren. Marcelo, Gareth Bale og Isco har kontrakter løper ut i juni – de har også imponerende lønninger, med de ute (90% sannsynlig) vil frigjøre mye plass på lønnsbudsjettet.

Les: Bekreftet: Sergio Romero blir lagkompis med norsk landslagsspiller

Når det gjelder Tchouameni, møter Real Madrid konkurranse om signaturen hans. 90 minutter forstår at Chelsea har fulgt hans fremgang i flere måneder, og har allerede kontaktet mellommenn for å måle interessen for et mulig skifte til Stamford Bridge.