United victor! (foto: united, twitter)

Luxembourg skal ikke by Portugal på noen problemer, noe som heller ikke skjedde på tirsdag. Likevel skal ingen ta fra portugiserne den overbevisende 5-0 seieren – heller ikke scoringene til Ronaldo. For de var det mange av.

Hattrick på United-spilleren, og en tale på Instagram etter kampen som viser at 36-åringen er like tent på titler som for ti år siden.

-Jeg lovet at jeg alltid vil kjempe etter mer, mer og mer. Det er i DNA´et mitt og lagets. Vi er aldri tilfredse, vi gir aldri gi opp. Vi skal kjempe for alt vi kan oppnå, skriver Ronaldo.

Det var litt Churchillsk over det: We will never surrender, noe som passer bra når du spiller på balløya. Er det noe Manchester United-supporterne digger, er det ledertyper som ikke nøyer seg med hederlig innsats.

Blir aldri mett på å kunne rive av seg skjorta.. (foto: united, twitter)

Etter å ha sett Ronaldo den siste sesongen hos Juventus, trodde vi at det nærmet seg en slutt med å trone øverst i fotballverden. 36 scoringer i Juventus-drakt forteller noe annet, men noe av råskapen og den ekstreme vinnerenergien Ronaldo har generert for seg selv og laget var svakere.

Så tok 36-åringen valget, United åpnet porten til Old Trafford, og nr. 7 har blitt spydspissen som kan gjøre den store forskjellen når de tette kampene skal avgjøres utover sesongen. Manchester United trenger en spiller som hele troppen vet kan avgjøre og snu de mest umulige situasjonene på kamparenaen.

Sir Alex Ferguson var ikke i tvil om at Everton-kampen kunne vært avgjort med Ronaldo på banen fra start. Etter 1-1 og poengdeling gikk en tydelig frustert Ronaldo direkte ned i garderoben. I hans verden taper ikke Manchester United poeng mot Everton.

Etter kampen ble det filmet et møte mellom UFC legenden Khabib Nurmagomedov og managerlegenden. Da russeren kommenterte at United burde ha spilt med Ronaldo fra start, svarte Sir Alex: «Ja, jeg vet…. du skal alltid starte med dine beste spillere».

Ronaldo er spilleren og lederen som aldri blir tilfreds uten seire og tittler – og sørger for at resten av United-troppen heller ikke er det. Nå står CR7 med ekstreme 58 hattrick i løpet av karrieren etter Luxembourg-scoringene, og kommer til å jage det 59., det 60., så det 61.

Vi tror Solskjær kommer til å slippe til Ronaldo mer og mer på kamparenaen og la Ronaldo ta over kontrollen på den den offensive delen av gressmatta.

Noe annet vil være waste of the perfect opportunity. Solskjær og United trenger Premier League-tittelen, Cristiano Ronaldo skal ha den.

På lørdag er det Leicester-forsvaret som skal få kjenne på vinner-DNA´et til en Cristiano Ronaldo on fire.