Såret og sinna.

Etter at Premier League minst populære eier Mike Ashley cashet inn nesten fire milliarder i salg av Newcastle til verdens verste diktatur skrev fotballpressen i England at han skulle komme inn som en engel investor i Derby som har seriøse økonomiske utfordringer.

Derby nekter for at klubben har hørt fra Mike Ashley

Les: Barcelona-stjerne gratis til Premier League

Derby har blitt satt under administrasjon på grunn av store økonomiske problemer. – Ashley, som nettopp har solgt Newcastle etter 14 års eierskap, skal ha undersøkt muligheten for å kjøpe Derby, men nå sier Championship -klubben at de ikke har hørt fra ham.

«Vi kan bekrefte at vi verken har mottatt en henvendelse fra eller startet en dialog med Mike Ashley,» sa Andrew Hosking, en av Derby -administratorene, til BBC.

  • Siden dette er en pågående prosess, kan vi ikke kommentere enkeltnavn og organisasjoner som lever opp til dette kriteriet.
  • Det har vært flere som har signert en taushetspliktavtale, og som dermed har kunnet legge frem det nødvendige beviset på midlene vi krever for å bli ansett som en seriøs frier.

Derby har blitt trukket 12 poeng for å bli satt under administrasjon, men den dommen har blitt anket av klubben. – Etter 11.kamper har de bare 2.poeng på en absolutt sisteplass i Championship. – Uten poengtrekket ville de vært på øverste halvdel av tabellen.

Les: Raphaël Varane ute med skade