Morten Sætra lånes «ned» til OBOS-Ligaen

(c) Bilde Strømmen IF: Morten Sætra

Strømsgodset har overraskende begynt å ta poeng, de vant mot Sarpsborg som nå innehar sisteplassen i Eliteserien og for en drøy uke siden var det Vålerenga. – Nå har de lånt ut et av sine talenter. 

Morten Sætra kommer på lån til Strømmen ut sesongen 2019. Han kommer som en del av den nye utlånsordningen fra Norsk Toppfotball. Sætra har 13 A-kamper for Strømsgodset, blant annet fjorårets cupfinale mot RBK. Han var en sentral brikke for Strømsgodset i fjor høst og bidro sterkt til at de holdt plassen i Eliteserien.

Morten blir beskrevet som en offensiv keeper med enorm rekkevidde og god styrke i feltarbeidet. I tillegg er han bra med ball, med et godt tilslag. Med sine 198 cm på strømpeleseten, har han mye å spille på.

Les: Ibrahima Wadji utestengt i 14 måneder

«Morten er en ung keeper og har allerede god erfaring fra høyt nivå. Han er en keepertype som vi liker og trenger. Enorm i feltet, god rekkevidde og offensiv. Vi er veldig glade for at vi fikk denne avtalen på plass. Slik at vi har et sterkt keeperteam.» Forteller Nesselquist

n.