En glad gjeng

En skikkelig ofring må gjøre vondt for at det i det hele tatt skal være ett offer. – Det som nå ligger på bordet kommer definitivt inn i den kategorien.

Det å selge Anthony Martial sitter ekstremt langt inne for Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær, franskmannen har levert og levert denne sesongen i en periode hvor nettopp angrepsspillere har vært mangelvare.

Les på Popidol: Harrison Ford 77 år og i fantastisk form

På 30 kamper har det blitt 14 nettkjenninger.

Manchester United kan ofre Anthony Martial i sommer etter at franskmannen ble knyttet til en overgang til to av europeisk fotballs store navn.

Til tross for kontrakt frem til 2024 fristes det med store penger samtidig som Manchester United selv skal shoppe i sommer for historiske beløp.

I følge Sunday Express er Martial på Inter Milan radar når de funderer på en potensiell erstatning for Lautaro Martinez, som blir sterkt tippet til å flytte til Barcelona om sommeren.

Etter å ha hentet inn Alexis Sanchez, Romelu Lukaku og Ashley Young fra United allerede, hevder avisen at Antonio Conte vil vende seg igjen til Old Trafford for å finne en potensiell erstatning for argentinske Martinez.

Og det blir hevdet at Conte får utlevert hele Inters salgssum 92 million pund for Martinez for å signere enten Martial, eller Arsenal-spiss Pierre-Emerick Aubameyang, som begge utgjør hans to-manns ønske liste.

Sunday Mirror skrivver at 24 år gamle Martial også befinner seg på toppen av Barcelonas ønske liste hvis de ikke klarer å lokke Martinez fra San Siro. -Martinez er forøvrig også sterkt ønsket av Manchester United så her kan det oppstå et skikkelig trekantdrama.

Barcelona signerte den tidligere Middlesbrough-spissen Martin Braithwaite fra Leganes denne uken – men det blir sett på som bare et midlertidig tiltak for å se dem gjennom til slutten av sesongen når de vil satse på et enormt grep for den verdsatte Inter-aktiva Martinez. – Dog har dansken levert i sin debutkamp for La Liga gigantene.

Les: Skiftet drakt for to dager siden – rett inn i superdebut for Barcelona

Argentineren ble nevnt som en av Lionel Messis drømmesigneringer denne uken. Han har en utløpsklausul på € 111 millioner i sin kontrakt på San Siro.

Imidlertid er det tvil om at til tross for Barcelonas interesse, er de ikke villige til å gå så høyt for spilleren og vil legge inn et tilbud under sin exit-klausul i et forsøk på å sikre sin signatur.

Men hvis det trekket skulle bli avvist, hevdes det av Mirror at de vil henvende seg til United for Martial i stedet og ville være sikre på at et tilbud på 75 millioner pund ville være nok til å sikre signeringen hans.

Og selv om Solskjær kvier seg for å miste ham, kan pengene som tilbys for Martial vise seg for gode til å avslå da klubben ønsker ut til å gjenoppbygge seg under nordmannens ledelse.

De røde djevlene planlegger å shoppe stort i sommer og vi har hørt summer fra 250 millioner pund opp til 250 millioner pund. – Uansett er det ingen som kommer til å bruke mer.

Tidligere denne måneden ble det antydet at Solskjærs plan om å ofre Martial vil bli møtt med hard motstand fra medeier Joel Glazer, på grunn av franskmannens status som amerikanerens «favorittspiller» i klubben.

Og den holdningen har allerede sett at en tidligere United-manager ikke klarte å bli kvitt spissen. Det var i 2018 at Jose Mourinho dro til eierne og fortalte dem at han ville ha Martial solgt og Ivan Perisic hentet inn.

Men Glazer sa nei og sa til Mourinho at han må nøye seg med Martial til tross for at det strider mot hans ønsker.