Ble ikke som planlagt. (foto: real, twitter)

Bare så vi skal ha sagt det Eden; Vi digget deg som sjef på Stamford Bridge. Men så var det dette med gresset er alltid grønnere hos naboen. Det begynte å lugge litt hos Chelsea på slutten da belgieren tydeligvis var mentalt på vei over gjerdet til naboen i Madrid. Etter dette har det bare gått nedover.

Nå kan ikke en spiller bebreides for skader i kampsporten fotball, men vår teori er at når trivsel, spilleglede og resultater styrer arbeidsdagen, er veien ofte lengre til skadebenken.

Les: Steven Gerrard gleder seg til å sette på plass Lampard og Mourinho

Superstjernen Eden Hazard har spilt 15 kamper for Real Madrid uten å skape overskriftene han gjorde i London. Nå melder Real Madrid om at etter skadeavbrekket og nylig comeback, sendes 29-åringen direkte tilbake til lasaretten.

Og ikke med noen kortvarig forkjølelse, heller. Brudd i høyre ankel sender Hazard ut for minimum to måneder.

Vi liker ikke å gjøre det, men dette minner oss litt for mye på Philippe Coutinhos skjebne, der brasilianeren ble fristet fra en superstjerne-tilværelse hos Liverpool til en traurig og uviss arbeidssituasjon i La Liga med påfølgende utleie til Bayern München (som heller ikke vil ha´n).

Selv om en noen dårlige år på fotballbanen ikke er verdens undergang, kan det oppleves som en personlig tragedie for en tidligere superstjerne.

Les på Popidol: Steven Spielbergs datter blir pornostjerne

Coutinho opplevde en overgang fra 13 scoringer 7 assist på 31 Premier League-kamper (2016/17) til Barcelona-sesong (2018/19) med 5 scoringer og 2 assist på 34 La Liga-kamper.

For Eden Hazard er det også ubehagelig lang vei tilbake til 16 scoringer og 15 assists på 37 kamper hos Chelsea (2018/19), fra 1 scoring og 1 assist på 15 kamper hos Real denne sesongen.

Les: Klopp forsvarer Manchester United: De var sjanseløse

Real Madrid kommer neppe til å selge Hazard nå som markedsprisen peker nedover, men for oss lukter det utlån neste sesong.

Vi ønsker deg alt godt, Eden, men gresset var faktisk ganske frodig på Stamford Bridge.

Les: Kylian Mbappé ønsker å spille for sin barndoms helt