Skiftet drakt for to dager siden – rett inn i superdebut for Barcelona

Kom a Martin, du fortjener også en klem. (foto: barcelona, twitter)

To dager etter at den ekstraordinære overgangen til Martin Braithwaite kom debuten i Barcelona-drakten. Den frem til nylig Leganes-spilleren er hentet inn for å levere fra dag én i fraværet til Luis Suarez og Ousmane Dembele. Debuten kom overraskende på hans nye sjef.

Det hjelper at Braithwaite fikk debuten i en 5-0 seier, men innsatsen til dansken virker å bekrefte at panikk-overgangen kan gi resultater.

Les: Klopp forsvarer Manchester United: De var sjanseløse

Det ble riktignok bare 20 minutter på banen for Braitwaite, men dansken rakk å være involvert i to av scoringene mot Eibar.

-Han gjorde mer enn jeg hadde forventet. Vi har gjort en ekstraordinær handel og han vil tilpasse seg i forhold til hva vi skal bruke ham til. Han bidrar med stor entusiasme og en masse god bevegelse. Han er en spiller som ser rommene og kommer til å hjelpe oss mye, skryter Quique Setién på pressekonferansen etter kampen.

Neste helg venter et av verdens største byderbyer på dansken. Da trenger Barcelona at Braitwaite finner de ledige rommene mot Sergio Ramos og Real-gjengen.

Les: Alexander Sørloths målorgie har vekket interessen til en av verdens største klubber