Roberto Mancini fra 2019. (foto: mancini: twitter)

Det er fire navn på listen til Manchester United i deres forsøk på å sikre seg en ny manager for neste sesong, men akkurat da prosessen tok fart, har et nytt meget aktuelt alternativ dukket opp for ledelsen på Old Trafford.

Gitt hans historie på den lyseblå siden av byen, kan det være at Roberto Mancinis navn blir forkastet like raskt som det er lagt til, men hans CV gjør at han bør med i en prosess som United bare må få rett denne gangen. Mauricio Pochettino og Erik ten Hag har vært de ledende kandidatene til å få jobben i flere måneder, med Julen Lopetegui også under vurdering, det samme er Spania-sjef Luis Enrique. Men han vil bli værende til etter VM

LES: Manchester Uniteds nøling med å ansette en ny manager kan koste dem dyrt

VM slipper Mancini tenke på nå etter Italias sjokkerende play-off-nederlag mot Nord-Makedonia torsdag kveld, som fratok Azzurri enda et verdensmesterskap. Mancini må nok ta sin del av skylden, men det er mindre enn 12 måneder siden han ledet Italia til gull i EM.

Etter gårsdagens nederlag i Palermo sa Mancini om fremtiden sin: «Vi får se. Jeg tror alle er for skuffet akkurat nå til å snakke om fremtiden.»

SISTE: Bruno Fernandes tilbys superlønn

Alt tyder på at den tidligere City-manageren må forlate landslaget etter den største flausen i landets histore.

Alle united-fans husker Agueros scoring mot QPR 13. Mai 2012 da City vant ligagullet på overtid foran Manchester United med Mancini som trener. Nå er det City som er det ledende laget i Manchester, og hvorfor bør ikke United kopiere suksesshistorien, som startet med den legendariske italieneren i managerstolen.