Lykkeligere dager

Selv om det har vært litt rusk i maskineriet i perioder har Bruno Fernandes levert så det holder siden kan kom til Old Trafford i 2020. – Han har allerede en kontrakt til sommeren 2025. – For å dempe usikkerhet frem mot en særdeles volatil sommer ønsker Manchester United å forlenge avtalen med to år og samtidig biffe opp lønna skikkelig for en som faktisk leverer.

Den offensive midtbanespilleren skal i følge Daily Mail opp på samme lønnsnivå som Paul Pogba, den franske superstjernen drar inn ca 12 millioner pund i året på å gå rundt og sutre over hvor kjipt livet er.

Les: Setter fantasipris på Tammy Abraham

Pogba er en som med 99,9% sikkerhet forsvinner til sommeren, mens Bruno Fernandes som har slitt med å finne sin rolle etter ankomsten til Cristiano Ronaldo er i ferd med å bli «mer sentral» igjen etter at Jadon Sancho har begynt å få fotfeste ute på venstrekanten.

På et Manchester United lag som sliter og trolig må vinke farvel til neste års Champions League har Bruno Fernandes scoret ni mål og hatt 14 assists.

Fernandes sin agent skal være i samtaler med United denne og neste uke om en kontraktsforlengelse for den portugisiske spilleren.

Les: To veteraner kan gå glipp av Italias viktigste kamp