Fra ett av de mange gode øyeblikkene med Chelsea.

Tidligere denne uken kom ryktet fra Tyrkia om at den bortviste Chelsea-eieren (snart forhenværende) var på handletur i tyrkisk liga. Da dreide det seg om tredjedivisjonsklubben Bodrumspor, nå har russeren tydeligvis siktet seg inn mot Süper Lig.

Ifølge flere tyrkiske medier har Abramovich vist interesse for å kjøpe Göztepe, den for tiden 18. beste klubben i Tyrkia. Det skal ha vært offisielle samtaler mellom Chelsea-eier på utgang og Göztepe-eier på utgang, Mehmet Sepil. Men russeren får ikke forhandle seg til et kjøp uten konkurranse. En dansk forretningsmann har følge NTVspor vært i kontakt med klubben det siste halve året.

Les: Skal ikke være mulig i ekstremsporten Formel 1 – Kevin Magnussen gjorde det likevel

Rasmus Ankersen. I desember trakk Ankersen seg fra jobben som styreleder for Fc Midtjylland og sportsdirektør hos Brentford. Investeringsfirma ble etablert, og noen uker senere kjøpte danskens firma Sport Republic aksjemajoriteten i Southampton. Bak selskapet står den serbiske TV-mogulen Dragan Solak. Nå er altså Ankersen på nytt raid.

Så nøden på å eie en klubb, Abramovich?

Da dansken innledet samtalene med Göztepe for et halv år siden ante han garantert ikke at han skulle ende opp i kamp med Abramovich, men med store deler av verdens forretningsliv utilgjengelig for russeren etter invasjonen av kompisen hans i Kreml, er Tyrkia en av de få frie havnene for Abramovich.

Ankersen.

Les: Italia i oppløsning mens landslagssjef Roberto Mancini kan sikre gigantlønn i Premier League

Dette kan bli interessant.