Gracias.

Raphael Varane har et og et halvt år igjen av sin avtale med Real Madrid og det er slettes ikke sikkert den meget ettertraktede 27 åringen blir med på å forlenge slik manager Zinedine Zidane forlanger.

Manchester United har ved ujevne mellomrom hentet frem sin interesse for Varane og nå har det skjedd igjen. – Såpass intens har lokkingen vært ovenfor Verane vært at Real Madrid manager Zinedine Zidane er ute og forteller at det ikke er aktuelt med et salg.

Les: Mario Balotelli har funnet noe som er bedre enn Barnsley

Manchester Evening News skriver at Manchester United vil utnytte seg av at det er kort tid igjen av avtalen og at de regner med å få til en overgang uten å måtte gå over en milliard. – Pr nå foregår det en maktkamp som det skal bli spennende å se hvem vinner. – For hver dag som går forsvinner litt av taket som Real Madrid har over Varane. Samtidig som klokka går vil Zinedine Zidane som absolutt ikke ønsker et salg få mindre å si, uten en forlengelse vil gutta på pengesekken i klubben selge så fort som mulig.

I tillegg til Manchester United har byrival Manchester City, Liverpool, Chelsea, Bayern München og Paris Saint-Germain også tatt frem det store sjekkheftet.

Les: Marca: Joda, Isco skifter klubb i januar