Mario Balotelli

Jeg skal innrømme man ikke trenger å lete lenge for å finne noe som er bedre enn Barnsley, men den engelske Championship klubben skal ha for å prøve, kan tenkes de en vakker dag er den vassete klubben som finnes.

Den tidligere Manchester City og Liverpool spissen Mario Balotelli er innhentet av omstendigheter og ikke lenger i samme form som før, samtidig som han er uspiselig for mange fotballedere, både de han har jobbet for og de som har betraktet på avstand.

Les: Haalands ufattelige firemålsshow mot Hertha Berlin

Mario Balotelli har vært i fri flyt etter han ble terminert fra den italienske klubben Brescia, han har for å holde seg i form trent hos en kompis i Serie D-klubben Franciacorta mens han har snakket med Barnsley. – Nå ser det heldigvis ut som noe mer spennende er på gang for 30 åringen. Neste stopp blir trolig den brasilianske klubben Vasco de Gama.

Nå er sportsdirektør Vasco de Gama, Fabio Cordella, trygg på at overgangen går over streken.

«Mario Balotelli i Vasco da Gama er ikke en drøm, men ren virkelighet. Vi jobber sammen med hans agent, Mino Raiola, for å prøve å bringe en av verdensfotballens beste spillere til Brasil».

«Mario blir stadig mer overbevist av prosjektet vårt, og ideen om å flytte til en av verdens mest fascinerende ligaer fyller ham med entusiasme»

Les: Romelu Lukaku har løsningen