Etter å ha lest pressemeldingen fra Norges Fotballforbund får jeg en god følelse inni meg. – Det er så flott når mennesker som har kranglet og blitt uvenner kan finne frem til en fellesskapsfølelse og la vonde ord bli i fortiden.

Det landslagssjef Lars Lagerbäck og målmaskin Alexander Sørloth nå har gjort burde inspirere langt ut over våre landegrenser. – Tyske og Svenske medier (et par danske også tror jeg, men det er vanskelig å lese med potet i munnen) har dekket den opprivende krangelen som startet med at Sørloth kritiserte forberedelsene til Serbia-kampen og fikk kontante og usaklige svar tilbake.

Les: Lewandowski satte ny utrolig Bundesliga rekord

Nå ble jeg utrolig glad!! – Vi er ikke i EM, men det gjør ikke noen ting så lenge vi er lykkelige sammen

Forbundet skriver: «Vi, Alexander Sørloth, Stefan Johansen (lagkaptein), Per Joar Hansen (assistent) og Lars Lagerbäck er enige om følgende:

Alexander har forstått at kommunikasjonsformen gikk galt, noe han angrer på, og vi er enige om retningslinjene som gjelder landslaget.

I etterkant av Serbia-kampen fulgte en heftig diskusjon. Det skal være høyt tak i en forestillingskultur, men denne gangen var temperaturen for høy, og diskusjonen gikk for langt fra begge parter.

Alexander og trenerteamet vil understreke at Alexander ikke har sagt at trenerne er inhabil, men Alexander beklager over at han argumenterte på en måte som fikk dem til å oppfatte det slik.

Alexander, trenerteamet og lagkapteinen har nå snakket og er opptatt av å legge situasjonen bak seg for å fokusere på kommende internasjonale kamper.»

Les: Ajax har tjent vanvittige 3,7 milliarder på åtte spillersalg siden 2017

Blir det ikke fred i Midtøsten etter dette vet ikke jeg!