Det europeiske fotballforbundet, UEFA, har denne uken valgt å innstille klubbturneringene deres, Europa League og Champions League. Tirsdag handler det om sommerens EM sluttspill.

Den franske sportsavisen L’Equipe, skriver at det kan være snakk om å flytte turneringen til 2021. Dette skyldes at for eksempel de nasjonale ligaene ikke kan komme i mål før finalerunden.

Les: Zlatan Ibrahimovic har allerede fått nok

Den samme franske avisen påpeker nå at prisen for å flytte siste runde kan være mellom 2 og 3 milliarder kroner. Dette er penger som blant annet skal dekke leie av hoteller. UEFA ønsker angivelig å at de forskjellige nasjonale forbund skal betale en del av regningen.

I tillegg til de forskjellige ligaene rundt om i Europa, innebærer en flytting av EM også det faktum at fire lag ikke er kvalifisert til sluttspillkampene, og hvis de kampene ikke kan gjennomføres er det vanskelig å gjennomføre et EM.

Les: Rykket opp med Start i fjor, rykker ned til ny klubb i år

I tillegg har Bosnia også bestemt at de ikke vil spille kampen mot Nord-Irland, og det er grunnen til at de har bedt om at den ikke skal avvikles, ettersom en stor del av spillerne deres er i karantene.