Zlatan Ibrahimovic har allerede fått nok

Da den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic kom til Milan i vinter fikk han en velkomst en helt verdig. – Mens det har gått bra på banen har klubben og livet rundt vært et totalt kaos.


Zlatan Ibrahimovic har allerede fått nok av Milan.

Calciomercato skriver at Zlatan Ibrahimovic forlater AC Milan når kontrakten hans går ut 30. juni. Det er selv om det i avtalen er opsjon på nok et år.

Les: Tuttosport: Icardi kjøpes og selges direkte videre – pronto!

Zlatan har scoret fire mål på 10 kamper siden han kom tilbake til AC Milan, så sportslig har den blitt godkjent for den 38 år gamle veteranen, men Zlatan Ibrahimovic er lei av en rekke ting i Milan-klubben, inkludert at han som var grunnen til han valgte klubben er presset ut.

Zlatan Ibrahimovic er misfornøyd med kvaliteten på AC Milan-troppen, og han tror ikke det er utsikter til bedring på kort sikt.

AC Milan sparket nylig sportsdirektør Zvonimir Boban etter å ha kritisert Milans ledelse i et intervju. I tillegg rapporteres det at klubblegenden Paolo Maldini også forsvinner fra AC Milan etter denne sesongen. Det var nettopp Boban og Maldini som sto bak Zlatans comeback i Milan.

Det rapporteres at AC Milanas Serie A-konkurrenter Napoli vil være klar til å signere en kontrakt med Zlatan Ibrahimovic, som fyller 39 år i oktober.

Les: Chelsea kaster seg etter midtbanetalent – vil overby lavt United tilbud