(foto: liverpool)

United ble fotballslaktet av Tottenham 1-6. Vi trodde dette ville stå som den største bomben denne helgen, men de regjerende Premier League-mesterne gikk lenger.

Først må Aston Villa løftes høyt opp i skyene. Ingen banker Liverpool med fem mål, ingen scorer syv mål på en Liverpool-keeper. Villa gjorde begge delene.

3 av Ollie Watkins, 1 av John McGinn, 1 av nykommer Ross Barkley, 2 av Jack Grealish. Det var Adrian som fortumlet måtte hente ut de syv ballene av nettet. Med Alisson ute med skade skulle spanjolen få muligheten til å vise seg frem.

Og det gjorde han, men ikke på det gode måten. Det som suger med å være keeper er at du uansett blir syndebukk når laget ditt slipper inn 7 mål. Jürgen Klopp skjønte nok at Loris Karius-spøkelset var i ferd med å bli vekket til live, og gikk lynraskt ut med å forsvare Adrian.

-Den første scoringen var ikke bra, men jeg tro ikke han hadde skylden i de andre scoringene. Vi hjalp ham bare ikke nok i kampen. Han er virkelig en god keeper. Siste sesong spilte vi elleve kamper med ham og vi vant mer eller mindre alle kampene. I kveld var han ikke vårt problem, mumler Klopp etter kampen.

Vi hører hva du sier, Klopp. I Berlin sitter nok en Loris Karius og føler med Adrian som kommer til å ha denne kampen hengende over seg hver gang han går på banen for Liverpool.

Les: Mourinho risset inn «historisk» på veggen til Old Trafford