Klarte å holde på Michael Baidoo

122
(c) Bilde: Jerv: Michael Baidoo

Samarbeidet med den danske Superligaklubben FC Midtjylland har vært vellykket også for midtbanespiller Michael Baidoo som har signert en kontrakt som gjør han til Jervspiller i hele 2020-sesongen.

Midtbanespilleren fra Ghana kom inn som en virvelvind i sommer – på lån fra samarbeids-klubben FC Midtjylland. – Og for å være helt ærlige, Jerv trengte en vitamininnsprøytning i sommer og nå som de kjenner hverandre enda bedre tror vi nytten blir større i år.

Les: Barcelona skal tappe Premier League for toppscorer

Jerv er meget glade for å ha sikret seg Baidoo for hele fotballåret 2020. «Jeg trives veldig godt i Jerv, og føler meg hjemme her. Og nå gleder meg til å spille i Jervdrakten i året som kommer», sier Baidoo selv til Jerv sine sider.

«Jeg er motivert for å ta store steg sammen med mine lagkamerater. Nå skal vi legge et godt grunnlag for å bli et mye bedre lag i året som kommer. Jeg kan ikke vente på å komme igang»

«Vi er meget happy med å ha Baidoo tilbake, og ikke minst det å ha ham her tidlig i oppkjøringen og for hele året, var viktig for oss» sier Arne Sandstø.
Vi vet hvilke kvaliteter han har, og vi så det innimellom ifjor. Og nå skal vi jobbe med Baidoo for å dyrke frem kvalitetene hans oftere og gjøre ham til en nøkkelspiller for oss i året som kommer.

Les: Ian Burchnall kan være på vei tilbake til Norge

Vi er veldig fornøyd med samarbeidet vi har med FC Midtjylland og mulighetene det gir oss på spillerlogistikken. Gjennom de siste årene har flere kvalitetsspillere tatt stegene via FK Jerv, og vi gleder oss til å følge Baidoo i året som kommer, sier daglig leder Trond Christoffersen.

For de som følger treningene tett, så vil de se at samtidig med Baidoo, ankom det også to prøvespillere fra FC Midtjylland som skal være med oss å trene i tiden fremover.