Ian Burchnall kan være på vei tilbake til Norge

Ian Burchnall
Top Article ad

Det er bare to år siden Ian Burchnall forlot Viking for å ta over ansvaret for den svenske klubben Östersund Fk som for tiden befinner seg på 12.plass i Allsvenskan.

Vålerenga har vært på trenerjakt siden hovedtrener Ronny Deila tok amerikabåten for å trene New York City. Omtrent alle trenere har vært diskutert av media om hvem som kommer til å overta unntatt Kjetil Rekdal som var den siste til å lede klubben til seriegull i 2005.

Les: Mathias Normann klar for fem nye år

Nettavisen skriver at Vålerenga har tatt kontakt med Östersunds-trener Ian Burchnall for om diskutere mulighetene for en retur til norsk fotball.

Burchnall har bygget seg opp som trener i Norge først som assistent for Sarpsborg 08 og så Viking, en klubb etterhvert ble hovedtrener for. Han fikk sparken da Viking i 2017 rykket ned til OBOS-ligaen mest fordi klubben hadde elendig økonomi og hadde råd til å holde på talent og viktige spillere.

Les: Manager Ian Burchnall i sjokk

Östersund har i enda større grad enn det Viking opplevde for noen år siden hatt økonomiske og rettslike problemer. – Kan tenkes da at en rolle i Vålerenga som er økonomisk stabile frister mer. (Oslo klubben har faktisk lært etter tiår med kaos, nå er det bare det sportslige som gjenstår)