Tviler på Jose Mourinho

Har fortsatt humøret på plass.
Top Article ad

Tottenham-spillerne er allerede i tvil om Jose Mourinho etter bare 2 måneder i sjefsstolen. – Og resultatene viser ikke den hockeykølle effekten de håpet på.

Alle visste at å erstatte populære Mauricio Pochettino ville være en av de tøffeste jobbene som Mourinho har påtatt seg, og sjelden har han tatt managerrollen i en klubb med så begrensede midler til å kjøpe spillere.

Les: Henter lynrask og driblesterk ving

Spurs befinner seg fortsatt langt bak Champions League plassene, selv om de med seier mot bunnlaget Norwich (2 -1) i dag klatrer opp til en sjetteplass.

Nord-London-klubben har vært spesielt dårlig de siste ukene: uavgjort 2-2 på Norwich City, tap for både Southampton og Liverpool og 0-0 mot Watford.. – Ikke akkurat resultater som skaperengasjement.

Mourinho har en stor oppgave foran seg, en oppgave som kan bli vanskelig når man allerede ser tegn på tretthet blant spillere.

Først gikk det rykter om en krangel mellom Mourinho og Danny Rose etter Watford kampen, og nå melder The Sun om at Spurs-garderoben mister troen på sjefen deres. – Kilder har informert dem om at Tottenhams ledende spillere har blitt «frustrerte over portugiserens tilnærming» mindre enn to måneder inn i hans regjeringstid.

Det forklares at det er en overvekt på lang ball-taktikk, som blir beskrevet som ‘old-school’, på trening og at Mourinhos økter blir merket som ‘lavere liga’.

Noen spillere tror til og med at klubben har gått baklengs siden Pochettino gikk av. Det antas å være en erkjennelse av at ting gikk nedoverbakke under argentineres ledelse på slutten, men at Mourinho ikke har snudd ting slik mange hadde forventet gitt hans CV.

Og det er særlig bekymring rundt behandlingen av Tanguy Ndombele, som to ganger ble kritisert av ‘Special One’ i løpet av de siste «festlige ukene».

Det er bekymringer i garderoben om at Ndombeles ‘tankesett har blitt skadet’ etter Mourinhos påstander om at han, til tross for at han ikke ble skadet, ikke var i en passende stand til å spille.

Kobe Tong fra GIVEMESPORT sier: «Det er vanskelig å stille spørsmål ved denne slags mumling når de ser ut til å følge Mourinho overalt hvor han går».

Det tar vanligvis tre sesonger for Mourinhos ansettelser å implodere, men kanskje ved å ta på seg en så vanskelig jobb satt den prosessen i høygir.