Jose Mourinho kjemper enda en gang for å skaffe Gareth Bale

Jose Mourinho

Ironien kan bli komplett for det blir Jose Mourinho som nok en gang sørger for klubbbytte for Garth Bale og denne gangen nøyaktig motsatt av sist.

I 2013 var Jose Mourinho manager for Real Madrid, han arbeidet hardt for å overbevise sine sjefer om at det var helt greit å i 2013 betale 100 millioner som det som da var Tottenhams største stjerne.

Men før de to fikk «jobbet sammen» fortsatte Jose Mourinho sin Karrière i Chelsea hvor han hentet hjem Premier League pokalen.

Nå er som vi alle vet Gareth Bale en verkebyll for Real Madrid manager Zinedine Zidane. Daily Mail skriver at Tottenham med Jose Mourinho som manager nå vil hente Bale på billigsalg. – De jobber med et bud som vil ligge rett under 300 millioner kroner.

Det er for å si det forsiktig, ekstremt billig og veldig mye mindre enn det som Real Madrid en gang har betalt. – Det som taler for en retur til Tottenham er to ting, lønna, som er stor og at etter at Zinedine Zidane igjen har fått vinnerteften tilbake bestemmer stadig mer og mer i klubben og han ville pakket Bale inn i silkepapir og gitt han bort gratis.

Situasjonen for Bale er annerledes nå enn da Jose Mourinho sist prøvde å hente han, det var mens han ledet Manchester United.