Jerome Rothen «Han har spyttet på klubbens farger»

326
Jerome Rothen

Det er noen skikkelige kraftuttrykk som kommer i retning av Neymar, han lager det like utrivelig i sin klubb nå, som det han gjorde da han forlot Barcelona. – Det meste av den franske vingen Jerome Rothen sin karriere var for den franske storklubben Paris Saint-Germain. – I likhet med en rekke andre begynner han å bli skikkelig lei av Neymar og alt han gjør for å bytte klubb. 

Det er ikke langt mellom overskriftene og nå mener Jerome Rothen at det beste som kan skje er at Neymar forsvinner fra klubben.

Les: ESPN: Neymar får nei

Det ble nylig avslørt at den brasilianske advokaten Juan de Dios Crespo hadde blitt oppdaget på vei inn i Barcelonas kontorer. – Det var den siste dråpen for Jerome Rothen som ventilerte sin frustrasjon for det franske mediet Le Parisien.

«Han har spyttet på alle klubbens farger og supporterne, som alle har bidratt til å betale lønningene hans ved å kjøpe billetter til hjemmekampene, så hvorfor skulle han ønske at han skulle bli når han ikke vil?»

Tidligere i sommer uttalte Neymar at hans største øyeblikk i karrieren var 6-1-seieren over sin nåværende klubb Paris Saint-germain. Uttalelsene faller imidlertid ikke i god jord hos Jerome Rothen, som selv spilte i den franske storklubben fra 2004-2009.

«Det er svimlende når Neymar sier at hans største minne fra karrieren er Barcelonas comeback mot Paris Saint-germain i Champions League, som var den største skuffelsen og det største nederlaget i vår historie».

«Det beste ville være hvis han forlater klubben så snart som mulig og går videre. Det vil være et tap, for et hvilket som helst lag å miste Neymar, men PSG lider ikke av mangelen på talent, men i stedet av en mangel på bidrag til laget. Jeg tror derfor at hans avgang styrker klubben»

Les på Popidol: Ewan McGregor tilbake til «Star Wars», forhåpentligvis med ny frisyre