ESPN: Neymar får nei

484
Er vel strengt tatt selv skyld denne i røra. (foto: neymar, twitter)

Det foregår forhandlinger på høyt nivå – og mot klokka – når rivalene PSG, Barcelona og Real Madrid skal bli enige seg imellom.

Det har versert rykter og spekulasjoner om ulike kreative bytteavtaler med spillere for å få PSG til å gi slipp på sin største og mest misfornøyde investering.

ESPNs kilde i systemet hevder at Barcelonas forventede bud kommer til å møte et bastant: NO! Ifølge kilden dreier det seg i første omgang om leie av Neymar, med opsjon på kjøp neste sommer.

Les: Nest-Sotra spiller forteller dansk presse om tiden i OBOS-ligaen

PSG nekter å takke ja til mindre enn de rundt 2,2 milliardene Paris-klubben betalte i 2017, og ønsker betalingen i ett jafs. Ifølge ESPNs kilde tviler PSG på at Barcelona har evnen til å gjøre dette også neste sommer.

Dermed: no deal.

Neymar har vel strengt tatt skapt denne situasjonen selv, men for en spiller som skal gjøre seg fortjent til den astronomiske lønnsutbetalingen og posisjonen som verdensstjerne, er egentrening og utestengelse fra kamper uholdbart.

Les på Popidol: Legendarisk animatør og tredobbelt oscarvinner er død

Derfor blir PSGs nei til Barcelona et stort nei til Neymar.

For så lenge denne saken pågår har PSG-direktør Leonardo lovet at Neymar ikke setter sine støvler på en kamparena for klubben.

Les: United raser mot såkalte egne supportere

Og historien fortsetter å rulle og gå frem mot 2. september.