Julian Kristoffersen

Den danske Superligaklubben Hobro sin aller største stjerne er uten tvil målmaskinen og toppscorer Pål Aleksander Kirkevold, men de har også en annen nordmann som kan putte ballen i mål. – Spissen Julian Kristoffersen har egentlig aldri spilt i Norge, derfor er han han ukjent for de fleste.

Han spilte for Ørn/Horten da han var en liten gutt, flyttet til København da han var 16 år og ble en del av FC København sin ungdomssatsning i 2013.

Les på Popidol: Vi har ventet utrolig lenge på Captain Marvel

Julian Kristoffersen som nå er 21 år scoret sitt første mål for Hobro da de tapte 2-5 borte mot FC Midtjylland i dansk superliga lørdag. Julian kom til klubben fra Djurgården i sommer, og startet sin karriere i klubben med å operere en kneskade og være ute i nesten 8 uker.

Vi kan godt si at det ble en slags norsk duell mellom Julian Kristifforsen og Gustav Wikheim som spiller for Midtjylland.

Les: 10 grunner Manchester United bør bytte ut Jose Mourinho

Pål Aleksander Kirkevold er nyoperert og var dypt savnet, ihvertfall første omgang hvor Midtjylland kjørte over Hobro. Da Hobro tuslet utpå til andre omgang lå de under 4 – 0. ( to mål av Tim Sparv, Marc Dal Hende og Rasmus Nicolaisen satte et hver).

Julian Kristoffersen reduserte etter 56 minutter til 4 – 1 og noen minutter senere kom det enda et mål, denne gangen av Vito Hammershøy-Mistrati,

Paul Onuachu satte kampens siste mål for Midtjylland som en stund topper Superligaen med 22 poeng, like mange poeng som FC København, som har en kamp mindre spilt.