Angrepstalent på 19 år forlenger

(c) Bilde: Florø: Vegard Somdal

Vegard Somdal har signert en toårsavtale med Jerv, som altså strekker seg ut 2020-sesongen. Angrepsspilleren er født og oppvokst i Grimstad og har spilt for Jerv hele sin karriere.

– Jeg har stor tro på klubben. Håper å kunne sammen oppnå gode resultater i fremtiden. Gleder seg til å fortsette å spille fotball i en spillergruppe med gode venner og ikke minst gode spillere. Ambisjonen personlig er å slå ut i full blomst under denne nye kontraktsperioden, sier Vegard selv.

Les på Helsesjefen: HIIT trening som er vanlig i CrossFit forbrenner kalorier raskest

Assistenttrener Mini er også godt fornøyd med signeringen. – Vi er veldig glad at en egenutviklet og lokal spiller signerer. Vegard har stort potensiale som vi ser frem til å utvikle videre sammen med han.

Denne signeringen står i stil med klubbens filosofi om å ha lokale spillere på laget. En mer lokal spiller skal det godt gjøres å signere når vi nå signerer Somdal som er oppvokst og bor 600 meter fra J.J. Ugland stadion Levermyr.

Les: Guardiola lei holdningen til 500-millioners-kroners spilleren

Jerv er allerede på plass på Colorline stadion hvor de møter serieleder Aalesund senere idag. Jerv befinner seg på 10. plass.