Guro Reiten nominert til årets mål

En overgang for Guro Reiten til Chelsea har ligget i luften en stund, nå har klubben bekreftet overgang for den norske landslagsspilleren etter sommerens VM. 

Reiten blir lagvenninne med blir lagvenninne med Maren Mjelde og Maria Thorisdottir.

Les: Internett koker over etter Erling Braut Haaland trippel «Hat-Trick»

Reiten melder overgang fra Lillestrøm og slutter seg til Chelsea fra og med 15.juli, etter å ha fullført sommerens VM i Frankrike for det norske landslaget.

LSK takker på sine sider Reiten for to fine år.

Angrepsspilleren har scoret totalt 60 mål på 62 kamper for LSK Kvinner.

Les: Antonio Conte mister jobben om to sesonger

«Det vil bli en ny utfordring for meg og jeg ser veldig frem til dette. Også med tanke på å utfordre meg selv og ta det neste steget i min utvikling som person og spiller», sier Reiten i et intervju til hennes nye klubb, Chelsea.

Med VM rett rundt hjørnet og overgang til ny klubb blir det en svært innholdsrik sommer for en av Norges absolutt beste kvinnelige spillere.

«De neste ukene vil fokuset mitt være på det norske landslaget med tanke på å oppnå våre mål i den kommende VM-turneringen»

Guro Reiten ble kåret til årets stiller i Eliteserien, ikke rart når hun varter opp med slike mål.

Takker Lillestrøm
I en kort kommentar takker også Reiten for sin tid på Romerike.

– Min tid i LSK var fantastisk. Fansen, lagkamerater, trenere og ledere har alltid vært veldig støttende og jeg håper at LSK vinner tittelen igjen denne sesongen og at de får en god sesong i Europa, sier Reiten.

Chelsea-trener Emma Hayes ser frem til å få den offensive midtbanespilleren inn i troppen sin og skryter av Reiten.

– Guro er en av de mest talentfulle kreative spillerne i verden og hun vil bli et supert tilskudd til vår klubb. Hun tar med seg vinnermentalitet og en personlighet som kan skinne i Chelsea-drakten. Jeg gleder meg til å introdusere henne for fansen vår, sier Hayes til Chelsea hjemmesider.

VM i Frankrike
Før Reiten kan ikle seg den blå Chelsea-drakten skal hun i aksjon for Norge i sommerens VM.

Norge starter sin VM-turnering den 8.juni mot Nigeria før vertsnasjonen Frankrike og Sør-Korea venter i de to neste kampene i gruppespillet.