(c) Bilde: Molde FK: Kan tenkes at Erling Braut Haaland sin tidligere sjef husker hvor bra han var i Molde

Etter en elendig start for Norge i U20 VM i Polen er nå sjansen vesentlig større at vi når 8-dels finalen etter vi vant 12 – 0 mot Honduras. -Resultatet er så overraskende at fører til umiddelbar etterforskning for kampfiksing.

Erling Braut Haaland har herlig arrogant og bøttet inn hele 9 av målene, det har fått Internett til å koke over. – Nå er jærbuen også mesterskapets toppscorer med seks måls margin.

Les: Chelsea ønsker brasiliansk festfyrverkeri som Hazard-erstatter

«Det er første gang jeg har scoret ni mål i en kamp. Det er en milepæl for meg. Det var veldig gøy. Det er hardt å sette ord på det. Det er kjekt. Det er ikke vits å si så mye. Dere vet at det er veldig kjekt for meg» sier Haaland til VG.

Les: Liverpools keeperspøkelse har ankommet Madrid

Etter Norges vanvittige 12–0-seier i Lublin torsdag kveld, er U20-gutta avhengig av at enten Portugal eller Sør-Korea taper sin kamp fredag, mens Panama ikke kan vinne.

Haaland viste hvorfor Red Bull Salzburg satte norsk overgangsrekord da de kjøpte ham fra Molde sist sommer, det er liten tvil nå at det var en god investering.  – Det er ikke umulig Ole Gunnar Solskjær kommer på hvor bra han var i Molde og velger å hente han til Manchester United i sommer.

Les på Popidol: «Vet ikke om dette blir siste Rambo-film»