Ryan Gravenberch

Vi er helt enige med Leipzig spissen Justin Kluivert når han karakteriserer 18 år gamle Ryan Gravenberch som «den neste Pogba», men vi ønsker å presisere, en Pogba i form og for Frankrike. Manchester United sikret seg en lagkamerat av Ryan Gravenberch i sommer, Donny van de Beek.

Selv om Ole Gunnar Solskjær er overraskende forsiktige i sin uttesting av sommerens Ajax kjøp Donny van de Beek er de nå klare til å handle med den nederlandske talentfabrikken en gang ting.

Les: Stor dag: Vålerenga sikret signaturen som var tapt

Donny van de Beek var på banen da Manchester United vant en taktisk og imponerende seier mot RB Leipzig i Champions League. Manchester United er eneste med 6 poeng etter to kamper i gruppespillet.

Les: Katastrofe for Van de Beek at han valgte Manchester United

Manchester United – RB Leipzig 5-0
21′ 1-0 Mason Greenwood
74′ 2-0 Marcus Rashford
78′ 3-0 Marcus Rashford
87′ 4-0 Anthony Martial
90′ 5-0 Marcus Rashford

Ajax-talentet og midtbanespilleren Ryan Gravenberch får mer og mer tillit til i Erik ten Hags start ellever.

Gravenberch ble nylig hyllet som «den nye pogba» av Leipzig-spissen Justin Kluivert, som mener 18-åringen har en stor fremtid foran seg.

Midtbanespilleren skal være ønsket av Juventus allerede, The Mirror melder at Manchester United har lagt inn et nytt gir i jakten på talentet. Det samtidig som Barcelona er i ferd med å riste av seg sommerens problemer og har satt 18-åringen på sin vinterliste.

Ajax på sin side ønsker å beholde Ryan Gravenberch en stund til og ønsker en avtale hvor han blir værende en sesong til. – Så langt har det blitt fire seriekamper i Eredivisie denne sesongen, noe som har resultert i to assist.