I sommer var Aron Dønnum halvveis ut av døra hos Vålerenga. På torsdag kom den deilige bekreftelsen på at supporterne slipper å vinke adjø til nok et av egne talenter.

22-åring lot seg friste av tilbudet fra italienske Lecce tidligere i sommer, men viser nå hvor han tilhører.

– Det føles veldig bra, Vålerenga er klubben i mitt hjerte. Jeg har vært åpen om at hvis det rette tilbudet kom så var det noe jeg ønsket, men når det ikke skjedde så vil jeg at Vålerenga skal sitte igjen med noe om jeg blir solgt, sier Dønnum til klubbens hjemmeside.

Les: Steven Gerrard har gitt Skottland den største gaven

 For Dønnum skal det ikke være noen nedtur på bli igjen i Eliteserien.

– Ambisjonene mine er å ta medalje med dette laget, og det kan skje allerede i år. Vi er en bra gruppe her nå som har hatt en god første sesong under Fagermo, og det var en selvfølge for meg å signere videre, avslutter 22-åringen.

Som like godt bandt seg for de neste fire årene. En stor dag hos Vålerenga!

Les: Robert Lewandowski er forbanna: Nå blir det rettsak