Paolo Maldini

Schalke 05 er virkelig ute å kjøre denne sesongen, vi vet det er tidlig, men når klubben som har ambisjoner om å spise kirsebær med de store gutta bare har et poeng etter fem kamper i Bundesliga vet alle at store endringer vil komme.

I en periode da AC Milan sin Sportsdirektør Paolo Maldini egentlig ikke var sikker på engen fremtid i klubben valgte midtstopper Ozan Kabak den tyske klubben fremfor å følge sitt store idol til Italia. Den tyrkiske midtstopperen er et av få lyspunkter i Schalke, men nå skal han begynne å bli lei av å spille i en klubb hvor stemningen er tungt negativ.

AC Milan er i den motsatte enden av humørskalaen om dagen, alt går på skinner, etter fem kamper troner de på toppen av Serie A tabellen med 13 poeng.

Liverpool har i noen måneder vært interessert i Ozan Kabak, de startet undersøkelser etter at Dejan Lovren dro til russiske Zenit St. Petersburg i sommer, undersøkelsene ble til akutt behov da Virgil van Dijk skadet korsbåndet. Les: Jordan Pickford ansetter sikkerhetsvakter etter drapstrusler

Paolo Maldini forsøkte å hente den nå 20 år gamle midtstopperen i fjor sommer og gjorde også et fremstøt de siste dagene av sommervinduet. Gazzetta dello Sport skriver at både Liverpool og AC Milan har Ozan Kabak øverst på sin ønskeliste for januarvinduet.

Kabak sin bekymring skal være å ble henvist til benken i det øyeblikket Virgil van Dijk er tilbake fra skade trolig mot slutten av sesongen.

Les: West Bromwich forter seg med å sikre sin råeste investering