Rett nederlender på rett sted? (foto: united, twitter)

Ole Gunnar Solskjær er ikke i tvil om at midtbanespilleren er riktig for United, og mener nederlenderen allerede har bevist dette. 229 minutter på banen for 23-åringen siden ankomst forteller en annen historie for Marco van Basten.

For en måned siden gikk Van de Beeks agent opp i fistel: «En innbytter! Jeg liker det ikke i det hele tatt», klaget agent Sjaak Swart da klienten hans ikke automatisk fikk tildelt noen stjernestatus av Solskjær.

Les: Ed Woodward har funnet en sportsdirektør med imponerende CV

Mot Chelsea forrige helg kom Van de Beek seg aldri opp fra benken. Den tidligere United-spilleren Patrice Evra slang da ut med at United rett og slett ikke trenger den unge nederlenderen med de andre midtbanespillerne i troppen.

Vi tviler på at Donny van de Beek trodde han kunne forvente seg identisk situasjon hos United som hos Ajax, men den nederlandske superlegenden Marco van Basten stiller spørsmål ved van de Beeks valg av United.

-Det er virkelig negativt for en gutt som dette å spille bare seks-syv ganger i året. Det er fryktelig for rytmen. Du kan lære mye, men du må også se hvor du kan spille. Er dette om femårskontrakten han kunne signere? Nei, det er bullshit. Da skulle du ikke gått til Manchester United, men ventet eller gått til en annen klubb. Du må spille fotball hver uke, så en sånn klubb er negativt for karrieren din, fyrer van Basten ifølge Ziggo Sport.

Les på Engelske klubber: Ryan Giggs tror på Cavani-fest

Van Basten varsler dommedag for landsmannen, vi tenker Solskjær har kontroll på utviklingen til Van de Beek. United risikerer garantert ikke å redusere verdien på halv milliarder-kroners-investeringen sin.

Les: Italiensk journalist: Det går definitivt mot Premier League for Christian Eriksen