(c) Bilde: Molde FC: Fredrik Aursnes

Molde går så det suser med et historisk overskudd på 100 millioner kroner. – Sportslig går det også bra, i skrivende stund henger de litt etter på en fjerdeplass i Eliteserien en seier bak serieleder Rosenborg. – Med en kamp mindre spilt har de muligheten til å ta igjen det tapte mot Sandefjord senere i dag.

Den 25 år gamle midtbanespilleren Fredrik Aursnes har vært i Molde siden han kom fra Hødd tidlig i 2016. – Nå er det noen få måneder igjen av kontrakten. Werder Bremen har samling i bunn etter de rykket ned til 2.Bundesliga sist sesong, de skal tilbake og har ifølge Sky Sport et sterkt ønske om å hente Fredrik Aursnes.

Les: Jens Petter Hauge lei av Stefano Pioli sin kalde skulder

Werder Bremen er ikke alene, i begynnelsen av mai kunne vi i Sporten melde at spanske Atlético Madrid og den italienske Serie A-toeren Atalanta følger tett med på Fredrik Aursnes.

Sportsdirektør Frank Baumann planlegger store endringer i sommer, han peker på at Aursnes også internasjonal erfaring i tillegg til lang fartstid på høyt nivå nasjonalt. Han er testet i Europa League (ti kamper) og spilte nylig sin første landskamp for Norge.

Den tyske klubben regner med i og med at det bare er måneder igjen av kontrakten med Molde at de kan sikre seg Fredrik Aursnes på en gratis overgang.

Les på Popidol: Tidligere Manchester United-stjerne møtte UFO

Midtbanespilleren spilte 21 kamper for Molde forrige sesong, og bidro med et mål og fem assist.