Det var egentlig aldri noen tvil, Italia var noen hakk sterkere enn Tyrkia fra første minutt. Italias landslagssjef, Roberto Mancini, var godt fornøyd etter 3-0-seieren over Tyrkia i EM, men det er fortsatt en lang vei å gå før finalen på Wembley, sier han.

Italia 3 – Tyrkia 0. – Åpningskampen i sommerens fotball EM

Italienerne dominerte gjennom hele kampen, men de hadde vanskelig for å få nettet før pause. I andre omgang fikk de imidlertid i gang målscoringen. Det er langt igjen til en EM-finale på Wembley noe Mancini var rask til å påpeke ovenfor seierssikre italienske journalister. Italia har tross alt ikke tapt en offisiell kamp siden september 2018.

Roberto Mancini hadde følgende å si til RAI Sport.

  • «Vi leverte en god forestilling. Vi klarte ikke å score et mål i første omgang. Det var ikke lett, da det var vår første kamp, ​​og Tyrkia er et veldig bra lag.»

Les: Jens Petter Hauge lei av Stefano Pioli sin kalde skulder

  • «I disse kampene trenger du alt du kan for. Vi fikk hjelp fra lekterne, og vi er glade. Jeg synes laget spilte veldig bra.
  • Det var viktig å starte bra, og det var tilfredsstillende for oss, fansen og alle italienerne. Det var en fantastisk kveld, og jeg håper flere kommer. Wembley? Det er fortsatt en lang vei å gå. Vi har seks kamper igjen»

Italias neste kamp i EM er 16. juni, da møter de Sveits.

Tyrkia – Italia 0-3
EM Gruppe A
53′ 0-1 Merih Demiral
66′ 0-2 Ciro Immobile
79′ 0-3 Lorenzo Insigne