To gode venner

Hvis det nå ikke skjer noe nytt og uventet, vil Marcelo bli hos Real Madrid i 2021/22-sesongen. Venstrebacken var på kongens klubb sin salgsliste og Marcelo var godt i gang med å planlegge for en overgang.

Den 33 år gamle brasilianske superstjernen har vært en viktig del av Real Madrid siden han kom fra Fluminense i 2007, men siste periode under tidligere manager Zinedine Zidane havnet han bak Ferland Mendy i prioriteringen.

Les: Jens Petter Hauge lei av Stefano Pioli sin kalde skulder

Etter Carlo Ancelotti overraskende overtok roret ønsket Marcelo et møte med klubben direktører for å diskutere situasjonen, de forsikret ham om at det ikke var noe å være bekymret for og at nå var fremtiden lys. Real Madrid har snudd og vil ikke lenge selge!.

Carlo Ancelottis mening mening var en viktig faktor i avgjørelsen om å beholde Marcelo. Italieneren brukte forsvareren 53 ganger i sesongen 2014/15. Det er det høyeste antall kamper Marcelo har spilt på ett år som Real Madrid-spiller.

Marcelo er til tross for benkesliting sist sesong visekaptein kan til og med bli hovedkaptein hvis Sergio Ramos forlater Madrid. – Det er et år igjen av kontrakten, planen nå er at den skal fullføres og før den går ut på dato, snakke om en forlengelse.

Brasilianeren kom fra Fluminense i 2006 som etterfølger til Roberto Carlos, og 15 år senere har han spilt flere kamper enn Roberto Carlos gjorde.

Les: Raheem Sterling dekker bordet for sjokkretur til Liverpool

Pr klokken 10.25 lørdag 12 juni har Marcelo har spilt 528 kamper for Real Madrid, en mer enn Roberto Carlos og 31 bak Karim Benzema som har spilt 559 kamper