Nå er resten av Maradona hos Gud

For noen få dager siden ble Diego Maradona overført til rehabilitering etter operasjon og vi fikk beskjed om at han var på bedringens vei. – Argentinske medier er nå i full sørgemodus som seg hør og bør når en av landets aller mest elskede har gått bort.

På sykehuset fant de tegn på en subdural blødning, som er en blødning under hodeskallen. 60-åringen forlot sykehuset for rehabilitering, men hadde fullt lege team hjemme i Tigre.

Den argentinske avisen El Clarin var først ute og opplyste at Maradona fikk hjertestans og at 60-åringens liv ikke kunne reddes.

I sin fotballkarriere spilte Maradona for Boca Juniors, FC Barcelona, ​​Napoli, Sevilla og det argentinske landslaget, hvor han var med på å vinne verdensmesterskapet i 1986.

Diego Maradona levde slettes ikke et enkelt liv etter sin karrieres avslutning kjempet mot overvektsproblemer, likesom han også i perioder har hatt problemer med misbruk av kokain.

Han er det nærmeste han kommer Gud i Argentina, en plass han deler med Paven i det dyrpt religiøse landet. – Mange krever at han nå bli en helgen, han har for øvrig allerede sin egen kirke.

Maradona har en konstant strøm av hedersbevisninger og ærestitler etter sin karrieres avslutning, deriblant en kåring av et av hans mål i 1986 som VM-historiens beste mål under en sluttrunde (det andre målet mot England, hvor han driblet av seks menn innen han scoret).

I 2007 var han innlagt på en psykiatrisk institusjon, angivelig for avvenning fra alkohol[8] I februar 2009 ble han bestefar.

Vi kommer med mer!