(c) Bilde. Bundesliga: Ansgar Knauff

Det er få klubber som er har større fokus på å fylle den tyske storklubben Borussia Dortmund sin klubbkasse enn Manchester United. – Skal se de i løpet av neste år klarer å riste løs Jadon Sancho for en milliard eller mer og hvem vet kanskje Erling Braut Haaland kommer til Old Trafford også.

Dortmund tenker langsiktig og har lansert en som Manchester United har lyst til å betale dyrt for om et år eller to. 18 år gamle Ansgar Knauff har uten et eneste spilleminutt for Dortmund forlenget sin avtale med tre år.

Les: Leeds-legende frykter Manchester United raid i januar

Ansgar Knauff har vært en del av klubbens ungdomsavdeling siden 2016, tidligere i år gjorde han spranget over til førstelaget uten å så langt spilt et eneste minutt.

Kantspilleren er godt fornøyd noe han forteller på Dortmund sine sider: «Jeg er overbevist om at jeg kan utvikle meg godt her. Jeg vil gi alt for å oppfylle målet mitt om å spille for Dortmunds Bundesliga-lag»

Ansgar Knauff har fremdeles sin debut for førstelaget til bra, men denne sesongen har han sittet på benken for førstelaget i to Champions League-kamper og en Bundesliga-kamp.

Les: Ikke med mot Dortmund: Stormet rasende ut av spillerbussen