Pierre-Emerick Aubameyang og lagkameraten har sovet på flyplassen. Foto: Instragram / Aubameyang

Arsenal-kapteinen Pierre-Emerick Aubameyang og hans lagkamerater på det gabonesiske fotballandslaget står strandet fast på en flyplass.

Gabon med Arsenal-stjernen Pierre-emerick Aubameyang skulle ha spilt en viktig kvalifiseringskamp til Afrikamesterskapet mot Gambia senere i ettermiddag. Det har nå fått en ripe i lakken, for nå skal laget med den største stjernespilleren være fast på en flyplass, etter det oppsto problemer med ankomst Gambia.

Fotballlandslaget til Gabon skal ha fått beskjed om at ingen kunne forlate flyplassen, etter problemer med det administrativt. Det førte til et ugunstig oppladning til kveldens kamp. Flere av spillerne har måtte ta plass på gulvet for skjønnhetssøvnen.

Mandag morgen kom så klarsignalet til å reise fra flyplassen etter at saken hadde blitt en sak for myndighetene.

– Bra jobbet CAF, det er som om vi er tilbake på 1990-tallet, skriver Arsenal-stjernen Aubameyang på sin Twitter-profil.

Forbanna på forbundet

Det er ingen tvil om at Arsenal-stjernen var klar i sine uttalelser på Twitter. Hvor han beskrev det hele som en absurd situasjon.

– Dette vil ikke demotivere oss, men folk må vite at CAF må ta ansvar. Dette er 2020, og vi vil at Afrika skal vokse, men dette er ikke måten å komme dit, tilføyde han senere.