Now or never. (foto: barcelona)

Når vi blar tilbake i arkivet om Dembélé, dreier det seg stort sett om skade eller varslet exit fra Camp Nou. Etter 5-2 seieren til Barcelona mot Real Betis og en dritlekker scoring av franskmannen, ser det ut til å ha snudd.

Så var det også skaden til Ansu Fati. Barcelons offensive kronprins er ute i flere måneder med skade, noe som har tvunget Barcelona til å sikre seg i vingposisjonen.

Les: Mener Liverpool har ombestemt seg

Dembélés kontrakt løper ut i 2022, og det var få, om ingen, som for ett år siden trodde at denne kontraktsperioden skulle følges helt ut. Så kom virus nr. 19 på banen, the perfect storm slo inn på strendene i Barcelona, og Ousmane Dembélé ser ut til å ha funnet formen som skadefri (vi holder pusten).

Ifølge Mundo Deportivo jobber Barcelona nå med å forlenge kontrakten med franskmannen før han kommer på andre tanker. I sommer var det Barcelona som forsøkte å sende 23-åringen ut av byen, men han nektet. Nå er det Dembélé sin tur til å gjøre seg viktig.

Les på F7: Brutal voldsorgie fra London

Den spanske avisen hevder Barcelonas intensjon er å få vingen til å bli, men de innledende forhandlingene er satt på vent. 23-åringen skal ha ønsket tid på å vurdere alternativene. Det hører også med til historien at Barcelonas nyvalgte styre går på jobb 25. januar.

Så får vi se om de nye Barcelona-kostene har Dembélé med i langtidsplanene sine, eller om det er United som tar opp tråden neste sommer.

Uansett, det må være befriende for den unge franskmannen å ha fått hodet over vannskorpa.

Les: Tidligere Chelsea-kjempe lover United-supporterne et vanvittig fyrverkeri

Les: Det perfekte tilbudet gjøres klart til Sergio Ramos