Flere tror at Tottenham holder helt inn

Én danske ut og én kolumbianer inn? (c) Bilde: Premier League.

Det var overraskende jevnt da Tottenham tok imot Burnley på sitt ikke så midlertidige hjem Wembley i dag. 

Kritikken har lenge vært at Spurs er et en person lag, de har Harry Kane som alltid dyttes foran, når han blir sliten, ja han er bare et menneske selv om han scorer mål, faller de sammen. Denne gangen var det deres danske stjerne Christian Eriksen, som forøvrig har tatt noen nye steg i år, som omtrent da dommeren begynte å fomle etter fløyta for å blåse av kampen ble matchvinner.

Har flere strenger å spille på

Målet satt langt inne for Christian Eriksen, ikke bare i kveld, målet var hans første i denne Premier League sesongen som han også viste til i en Twitter melding.

Tottenham manager Mauricio Pochettino har i sommer vært bevist på å få mer bredde i laget og vil fortsette den utviklingen også i januar. – I tillegg har spillere som har vært i klubben en stund som Moussa Sissoko og Dele Alli krevd mer plass på banen og fått det.  Vi skal heller ikke glemme Son Heung-min som innimellom kliner til med fotballmagi.

Bare 5.poeng opp til Manchester City

Tottenham-fans som er vant til å bli skuffet når sesongen begynner å nærme seg halvspilt har begynt å tro at det også i år skal holde helt inn. -De ligger nå på 3.plass bak Liverpool og Manchester United. Det er lenge siden Spurs vant Premier League, du må helt tilbake til sesongen 1960/61. Da vant de sin andre titten og ble det tredje laget som tok «the Double»

Tottenham i Premier League de siste årene:

  • 2014/15: 5.plass
  • 2015/16: 3.plass
  • 2016/17: 2.plass
  • 2017/18: 3.plass

Les: Sveriges landslagskaptein spiller klubbfotball gratis

Resultatet gjør at Tottenham beholder tredjeplassen i Premier League, fem poeng bak ligaleder Manchester City.