Achraf Hakimi

Det å være stortalent og under kontrakt med Real Madrid er ikke spesielt lett, selv ikke om du som Achraf Hakimi i 2020 ble kåret av den afrikanske fotballunionen (Confédération Africaine de Football – CAF) til årets mest lovende fotballtalent.

Utleid til Dortmund, Achraf Hakimi går fra Real Madrid til Inter Milan hvor han har fått en femårskontrakt.

Les: Gir seg ikke med Bellingham kaster seg inn i kampen om Grealish også

Hakimi har vært ungdomsspiller i Real Madrid i årevis, og ble en del av førstelags troppen i 2017. Han lyktes imidlertid ikke, og han ble istedet leid ut til Borussia Dortmund i 2018 og har vært der siden med stor suksess.

De aller fleste tippet at, etter suksessen han har hatt i Bundesliga at neste stopp nå var tilbake hos Real Madrid.

Les: Liverpool nær signering av fremtidens nr.1

Den unge høyrebacken Achraf Hakimi har helt klart et stort talent, spørsmålet blir egentlig at en spiller som har vært i Real Madrid siden 2006 og har hans talent, ikke har fått rom nok til å lykkes der han var.

Real Madrid skryter av den 21 år gamle marokkaneren på sine sider: «Klubben vil takke Achraf for alle disse årene med dedikasjon, profesjonalitet og forbilledlig oppførsel siden han begynte på akademiet vårt i 2006. Vi ønsker ham lykke til i den nye fasen»

I Inter Milan får Hakimi en kontrakt som går ut sommeren 2025 og en spiller som manager Antonio Conte har tenkt til å benytte flittig. Inter Milan skal 40 millioner euro for spilleren, samt 5 millioner i bonuser.

Denne sesongen er Hakimi oppført med fem mål og ti assist for Dortmund. -Siden 2016 har han vært en del av Marokkos landslag.