Angel Gomes var ikke fornøyd med å få mindre sjanser en lagkamerat Mason Greenwood som faktisk er et år yngre enn ham

19 år gamle Angel Gomes tok for første gang på seg Manchester United drakta for 14 år siden, midtbanespilleren spilte fotball lenge før han lærte å lese og skrive.

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær kunne ikke love mer spilletid med det første og kom i tillegg med et forholdsvis slapt lønntilbud, dermed ble det ikke aktuelt med en forlengelse.

De fleste tror at neste stopp blir Chelsea, men det er plenty med alternativer. – Problemet til Angel var at han sammenlignet hvilke muligheter han fikk med det enda yngre og større talentet Mason Greenwood. – 18 år gamle Greenwood er i en kategori helt for seg selv.

Angel Gomes var kaptein på England-laget som vant U17-VM i 2017 og fortjener nok spilletid for å utvikle seg videre, det er noe Solskjær er enig i og ønsket han skulle være med videre.

Folk nær Angel Gomes har fortalt det var trist å forlate klubben han hadde vært i hele litt liv.

Les: Sadio Mané blir for dyr

Allerede på mandag på pressekonferansen før tirsdagens kamp mot Brighton var manageren klar for det nærmet seg slutten: «For å være ærlig så har jeg ikke hørt fra dem i går eller i morges, så det ser ikke ut som de blir enige. Svaret er antakelig kort, og godt ja»