Antoine Griezmann og Junior Firpo_

Arsenal har helt klart med seg et forslag til samtaler med Barcelona som burde friste sjefene på Camp Nou. Manager Quique Setién har i det siste stort sett pekt på benken for Antoine Griezmann, en spiller de kjøpte for 120 millioner euro fra Atletico Madrid i fjor sommer.

Den franske spissen er ikke fornøyd med situasjonen, men han har heller ikke levd opp til forventningene. Bare 8 mål så langt er lite for en som pleier å score opp imot 30 pr sesong.

Les: Antoine Griezmann er skikkelig misfornøyd

Stemningen i klubben er ikke god og manager Quique Setien skal være i ferd med å miste garderoben og snart jobben. – Det skal også ha utviklet seg dårlig stemning mellom Barcelona sin aller største stjerne Lionel Messi og Griszmann, stemmer det er han ferdig.

Daily Express skriver at Arsenal er klare til å tilby Griezmann en vei ut.

Gunners vil tilby Barca både Pierre-Emerick Aubameyang og Matteo Guendouzi mot Griezmann. Aubamayeng har bare ett år igjen på avtalen, og Arsenal vil se etter å gå videre hvis han ikke skulle signere en forlengelse.

Les: Sadio Mané blir for dyr

Guendouzi er ikke på godfot med Arsenal manager Mikel Arteta og blitt koblet til et flytting andre steder. Paret skal en verdi av til sammen 80 millioner euro og det er rapportert at dette kan friste Barca til forhandlinger.