Emil Bohinen

Stabæk begynner å se ut som et lag som har en fremtid i Eliteserien, skulle vi tippet for et par måneder siden ville vi sagt de rykker rett ned, nå, tipper vi topp 10. Hovedtrener Jan Jönsson ledet bærumslaget til sin beste historiske periode, nå som han er tilbake ser fansen frem til en ny gullalder.

Etter dagens 2 – 0 Seier innehar Stabæk 11.plassen (som fort kan bli plass nr 12 etter at Ranheim og Tromsø er ferdig med dagens kamp)

Les: Slutt å tvile – Real Madrid er på vei mot noe stort!

I dag tok Stabæk imot  Kristiansund på Nadderud stadion og det tok bare et kvarter før Kasper Junker som var tenkt å overta rollen som målscorer etter salget av Franck Boli,satte inn sitt første mål for Stabæk-

Det startet med at Diop mislykkes med det som best omtales som et ambisiøst klareringsforsøk, ballen ender hos Junker og det er mål.

Les på Popidol: Ewan McGregor tilbake til «Star Wars», forhåpentligvis med ny frisyre

Vi måtte helt til det 81 minutt før kampen andre mål kom. 20 år gamle Emil Bohinen har tatt noen store skritt etter at pappa drar seg innover fra høyre hjørne av 16-meteren. Setter ballen opp i første kryss med venstre fot! Vakkert!!!