Fra intervju på Eurosport: Veton Berisha

Brann som har klatret på tabellen i det siste etter to strake trepoengere reiste i dag til  Consto Arena i bortemøte med Mjøndalen. Det skal visstnok skal være spesielt vanskelig. – Brann har helt klart problemer med sin statistikk mot Mjøndalen, men det virket som om laget trodde på tap.

Mjøndalen – Brann: 2-1

Det er vanskelig å være uenig med Brann spiller Veton Berisha, han kom med klar tale etter tapet mot Mjøndalen Her kan du se intervjuet på Eurosport:

Selvtilliten til gjestene var ikke spesielt påtrengende til tross for at bergensere er kjent for å naturlig ha en god dose med slikt. – Sist da Brann tok i mot Mjøndalen ble det 0 – 0 og for å være helt ærlig en rimelig kjedelig kamp, denne gangen var underholdningsverdien langt større. – Det tok bare syv minutter før Stian Aasmundsen fikk ballen foran mål og klinket den i nettet til stor begeistring for hjemmepublikummet.

Les: Det blir vanskelig å tenke seg engelsk fotball uten Ashley Cole

Det vekket Brann, en stund, etter 19 minutter kom utligningen ved Daouda Bamba. Bamba sa pauseintervjuet: «De ledet 1-0 og jeg synes ikke vi hadde en god start, men vi kom tilbake. Det er det som er viktig for laget, for selvtilliten. Så andre omgang skal vi starte slik, med mer fokus og å følge kampplanen»

Rett før timen var spilt gikk Mjøndalen igjen i ledelsen. Vetle Dragsnes skjøt fra 25 meter og ballen traff ryggen til Taijo Teniste før den gikk i mål over Håkon Opdal.

«Det var deilig. Nå har jeg ikke hatt en mål for Mjøndalen siden jeg kom, så det var på tide. Mål er mål uansett, så det var deilig å se den gå inn, sa Drangsnes etter kampen.

Brann beholder femteplassen etter dagens oppgjør, men når både Bodø/Glimt og Molde vinner sine kamper begynner det å bli veldig langt opp. Molde leder med 10 poeng og Bodø/Glimt med 9. (En kamp mindre spilt)

Mjøndalen presset på og kom til flere store sjanser, men flere mål ble det ikke.

Veton Berisha var klar i sin sak da han fikk spørsmål om hva han synes om kampen: